Гръдна епитеза Balance Contact Delta 284B

Гръдна епитеза Balance Contact Delta 284B

242.00 лв.

In stock
0 out of 5

242.00 лв.

 • Видовете операции, разположението и количеството липсваща тъкан са различни при различните жени. Amoena Balance Partials се предлагат в множество форми, размери и дебелина – и могат да бъдат поставени така, че да запълнят там, където е най-необходимоt
 • Симетрична, триъгълна форма за използване след лумпектомия или реконструкция на гърдата
 • За прикачване; Прилепва сигурно към тялото, давайки ново усещане за свобода и самочувствие
 • Comfort+ слой, включващ олекотен силикон от задната страна
 • Изключително мек силикон, покрит с тънък филм, за да се придържа нежно към оперираната гърда
Код: 2394 Категория:
  Изчистване

  Описание

  Гамата Amoena Balance е създадена за жени, претърпели операция за запазване на гърдата, лъчетерапия, реконструкция или с естествено неравномерни гърди. Състои се от два слоя: много мек силиконов слой на чашката от обикновен силикон и слой Comfort +, включващ олекотен силикон от задната страна, много мек филм от страната на чашката с фино заострени ръбове. Balance Delta 282A е по-тънка версия на Balance Delta 282B.

  Шейперите за симетрия Amoena Balance възобновяват формата на гърдите и симетрията на тялото. Те се носят вътре в сутиена и се извиват, за да паснат на формата на тялото, изпълвайки перфектно чашката. Въпреки че след операция за запазване на гърдата или реконструкция, балансиращите епитези може да не изглеждат винаги необходими от медицинска гледна точка, този аспект е изключително важен за спокойствие и увереност.
  Гамата от епитези за симетрия Amoena Balance се предлага в различни форми, размери и дебелина, така че всяка жена да се чувства уверена във всяка ситуация. Благодарение на постоянните допълнения и подобрения, линията Amoena Balance е винаги в крак с най-новите хирургични методи. Оформящите епитези Amoena Balance не са само за жени, претърпели операция за запазване на гърдата; те са идеални за всяка жена, която има естествено неравномерни гърди и която би искала по-симетрична линия.
  Полиуретанов филм, силикон, материал, регулиращ температурата

  284B

  Допълнителна информация

  Тегло Няма
  productsize
  colour

  Ivory

  brand

  Amoena

  collection

  2394

  material

  PU-Film, Lightweight Silicone, Silicone, Phase-Change-Material

  properties

  Partial cup fitting